www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2023. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
  Cazare Venus. Cazare ieftina Venus 2023
  Cazare Venus 2023. Lista unitatilor din Venus ce va ofera cazare la pensiuni, vile si hoteluri

  Hotel Rodica** este situat in nordul statiunii Venus, la aproximativ 200 de metri de plaja din nordul statiunii, inspre Cap-Aurora si la 400 de metri de plaja din estul statiunii.

  Fiind amplasat intr-o zona linistita si inconjurat de vegetatie bogata, ceea ce asigura racoare pe timpul verii, Hotelul dispune de 117 camere duble modernizate, prevazute cu mobilier nou si bai renovate.

  In zona receptiei este amenajat un spatiu de relaxare cu masa de biliard si bar deschis non-stop.

  Vezi detalii

  Hotel Melodia este amplasat în zona liniștită a stațiunii Venus, acolo unde briza mării îți bate în geam și soarele blând te trezește dimineața.

  Hotel Melodia este creat pentru cei care iubesc să se relaxeze cu totul în vacanță, să se bucure de confort, mâncare delicioasă și plaja privată.

  Cuplurile pot petrece o vacanță romantică bucurându-se de masaj, acces la piscină, plajă privată, concerte la piscină și evenimente pe care cu siguranță le vor ține minte. Familiile cu copii pot petrece o vacanță împreună, cei mici având programe speciale în fiecare zi, atât la plajă, cât și la piscină.

  Vezi detalii
  2 anunturi afisate!