www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2024. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
  Cazare Neptun. Cazare ieftina Neptun 2024
  Cazare Neptun 2024. Lista unitatilor din Neptun ce va ofera cazare la pensiuni, vile si hoteluri

  Apartament Oxygen Residence Neptun se află în Neptun, la doar 300 de metri de Rezervația Stejarii Brumării si la mai puțin de 1 km de plaja La Steaguri.

  Apartamentul cochet, facut cu mult bun gust, perfect pentru a petrece cateva nopti placute la mare, este compus din 1 dormitor, cu pat double, living cu canapea pentru 2 persoane extensibila.

  Vezi detalii

  Hotelul Sara este amplasat într-o oază de verdeață astfel că poți auzi foșnetul frunzelor și valurile mării din cameră și de pe terasă.

  Hotelul dispune de 5000 metri pătrați de spațiu verde cu ieșirea spre lacul Neptun și se află la doar 800m de plajele cu nisip fin.

  Amplasamentul, confortul camerelor și serviciile de bună calitate recomandă hotelul pentru o vacanță relaxantă la malul Marii Negre.

  *2 sezlonguri gratuite la plaja privată!

  Vezi detalii

  Club Topaz Apartments este situat in zona centrala, dar linistita a statiunii Neptun, langa vilele de protocol (Marul, Nucul) , vis-a -vis de hotelurile Balea si Miorita, la o distanta de numai 10 minute de mers pe jos, de plaja La Steaguri.

  Va punem la dispozitie apartament de doua camere, apartament standard de 3 camere si apartament superior de 3 camere.

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!