www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2024. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
  Cazare Jupiter. Cazare ieftina Jupiter 2024
  Cazare Jupiter 2024. Lista unitatilor din Jupiter ce va ofera cazare la pensiuni, vile si hoteluri

  Hotel Hercules va ofera servicii de cazare in Jupiter in sezonul 2022 la preturi competitive. Hotelul Hercules beneficiaza de o amplasare de exceptie, fiind situat chiar langa plaja,  aproape de malul marii, la mica distanta de centrul statiunii Jupiter si de granita cu statiunea Neptun.

  Complexul Hercules reprezinta locul de vis in care atmosfera marina va intampina de la sosire si va insoteste pe tot parcursul vacantei.

  Vezi detalii

  Casa Eden din Jupiter este o locatia nou construita, amplasata intr-o zona linistita la marginea Padurii Comorova, la granita dintre Statiunea Jupiter si Statiunea Neptun.

  Inconjurata de padure, veți avea ocazia să vă bucurați de racoarea si linistea necesara pentru relaxarea si odihna binemeritata a vacantei dvs.

  Vezi detalii

  ACCEPTAM CARDURI DE VACANTA !

  Fiind localizata intre cele 2 statiuni, Jupiter si Neptun, Vila Amur Jupiter este situata la 400 m de plaja Jupiter si 600 m de plaja Neptun.

  Va pune la dispozitie 12 spatii de cazare, iar fiecare camera este dotata cu: baie proprie, balcon,TV, aer conditionat (contra cost ), internet wireless, frigider.

   

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!