www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2023. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
Hotel Hercules Jupiter154 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Brindisi nr 8A, Jupiter

TELEFON: 0735644444

VEZI TARIFE CAZARE

Hotel Hercules va ofera servicii de cazare in Jupiter in sezonul 2022 la preturi competitive. Hotelul Hercules beneficiaza de o amplasare de exceptie, fiind situat chiar langa plaja,  aproape de malul marii, la mica distanta de centrul statiunii Jupiter si de granita cu statiunea Neptun.

Complexul Hercules reprezinta locul de vis in care atmosfera marina va intampina de la sosire si va insoteste pe tot parcursul vacantei.

In cadrul complexului functioneaza:

- Hotel Hercules cu o capacitate de 50 de locuri in camere spatioase ce raspund celor mai inalte standarde de calitate si confort;
- Restaurant Hercules, construit in forma de vapor, cu 2 terase exterioare decorate cu elemente marinaresti care contribue la crearea unei atmosfere unice si inedite;
- Clubul nautic Hercules care asigura posibilitati de agrement diverse si incitante;
- Plaja amenajata in golful din fata Complexului Hercules unde copiii dumneavoastra se pot juca si se pot imbaia in apele Marii Negre in deplina siguranta.

- Locul de joaca aflat pe plaja din incinta hotelului este creat pentru copii, iar terasa amplasata in vecinatatea locului de joaca, pentru parinti, de unde puteti supraveghea jocul celor mici sau pentru a va bucura de clipele de liniste.

Micul golf din fata plajei pazeste apele de curenti periculosi in special pentru cei mici.

Hotel Hercules dispune de 23 de camere duble si 1 apartament tip suite. Toate camerele hotelului sunt dotate cu minibar, linie telefonica interna si internationala, televiziune si internet prin cablu, televizor color, climatizare, baie proprie, uscator de par.
Fiecare moment petrecut in Hotel Hercules reflecta grija noastra pentru confortul dumneavoastra.

Restaurantul Hercules este locul in care iti poti rasfata toate simturile. Cu o arhitectura inedita, constructia este in forma de vapor, restaurantul Hercules este unul din putinele restaurante unde se servesc preparate din peste proaspat „ Astazi prins, astazi gatit' desi nu lipsesc nici preparatele bucatariei traditionale romanesti.
Restaurantul dispune de 50 de locuri in salon prevazut cu aer conditionat si 100 de locuri pe terasele amenajate in cel mai autentic stil marinaresc unde, lucrarile de matelotaj iti incanta ochiul, acordurile de vioara impletite cu valurile marii iti incanta auzul iar aromele savuroase ale preparatelor culinare iti incanta gustul.

Minunile lumii subacvatice sunt atat de aproape si asteapta sa fie descoperite si explorate. Clubul nautic al Complexului Hercules va ofera o experienta unica - scufundari in deplina siguranta, supravegheate de cei mai buni scafandri din tara.

In fiecare zi, Clubul Nautic va ofera posibilitati de agrement diverse si incitante:
• Cursuri de initiere in scufundari;
• Scufundare de agrement;
• Transport cu ambarcatiune pentru scufundari in mare libera;
• Inchiriere echipament scufundare

Galerie foto

Restaurant