www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2023. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
Hotel Rodica** Venus283 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Strada Dem Radulescu nr 21, Venus

Telefon : 0744317636

Hotel Rodica** este situat in nordul statiunii Venus, la aproximativ 200 de metri de plaja din nordul statiunii, inspre Cap-Aurora si la 400 de metri de plaja din estul statiunii.

Fiind amplasat intr-o zona linistita si inconjurat de vegetatie bogata, ceea ce asigura racoare pe timpul verii, Hotelul dispune de 117 camere duble modernizate, prevazute cu mobilier nou si bai renovate.

Camerele sunt dotate cu: TV si televiziune prin cablu, internet wireless, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, plasa de tantari la geam, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord.

In zona receptiei este amenajat un spatiu de relaxare cu masa de biliard si bar deschis non-stop. Hotelul nu dispune de restaurant propriu, insa mesele pot fi servite in cadrul restaurantelor Vulturul si La Foisoare din statiunea Venus.

Facilitati :
-Terasa
-Parcare gratuita
-Internet
-Balcon

Va asteptam cu drag!

Galerie foto