www.cazare-mangalia.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Mangalia 2023. Oferte cazare ieftina la pensiuni, vile si hoteluri in Mangalia, Venus, Jupiter, Saturn, Olimp, Neptun, Cap Aurora.
Hotel Melodia**** Venus361 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Gala Galaction, Venus

Telefon Receptie: +4 0241 731 906
Telefon rezervari: + 4 0752 099 160
Telefon vanzari: + 4 0752 099 160
Fax: + 40 241 731 359

REZERVĂ ACUM!

Hotel Melodia este amplasat în zona liniștită a stațiunii Venus, acolo unde briza mării îți bate în geam și soarele blând te trezește dimineața.

Hotel Melodia este creat pentru cei care iubesc să se relaxeze cu totul în vacanță, să se bucure de confort, mâncare delicioasă și plaja privată.

Cuplurile pot petrece o vacanță romantică bucurându-se de masaj, acces la piscină, plajă privată, concerte la piscină și evenimente pe care cu siguranță le vor ține minte. Familiile cu copii pot petrece o vacanță împreună, cei mici având programe speciale în fiecare zi, atât la plajă, cât și la piscină.

Lasă-ți grijile la ușă, ne ocupăm noi de răsfățul tău!
De când intri pe ușa hotelului grijile și gândurile neliniștite dispar, la Hotel Melodia ai parte de relaxarea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna în vacanță. Ofertele all inclusive includ tot ce ai nevoie ca tu să-ți petreci timpul doar bucurându-te: mic dejun, prânz, cină, gustări și băuturi, două șezlonguri gratuite pe plaja privată aflată la doar cinci minute distanță și acces gratuit la pisicina exterioară a hotelului.

Filosofia noastră
Oricine intră pe ușa hotelului Melodia devine musafir, iar nevoile lui sunt în centrul atenției noastre. Personalul format din peste 200 de oameni pasionați de meseria lor sunt la dispoziția ta, oferindu-ți asistență, detalii și ajutor ca vacanța ta să fie perfectă.

Misiunea noastră
Misiunea noastră este le oferim oaspeților o experiență unică, o vacanță în care zilele sunt mai lungi, mai bune, în care mâncarea are gust delicios, tensiunea dispare și apare relaxarea, buna dispoziție și cheful de viață. Hotel Melodia este locul în care starea de vacanță se trezește la viață și rămâne cu tine pentru mult timp.

Vacanța începe cu adevărat atunci când intri în recepția amplă și luminoasă, unde totul este în perfectă armonie cu serenitatea mării, iar momentul în care pășești pentru prima dată în cameră reprezintă avanpremiera stării de bine ce va urma. De aceea, cele 101 camere și 8 apartamente ale Hotelului Melodia din Venus inspiră relaxare și confort.
În zilele toride de vară, confortul termic este prioritatea oaspeților noștri, iar sistemul de climatizare cu panou de control individual asigură temperatura dorită. Draperiile de tip black-out oferă un plus de odihnă, iar balcon cu mobilier și parasolar este locul în care până și concediul se poate bucura de o pauză.

FACILITATI: club pentru copii, loc de joaca, piscina pentru adulti si copii, plaja privata, sala de fitness, sauna, masaj, camera de relaxare.

Galerie foto

Camera matrimoniala

Camera twin

Apartament